Twitterezz a kutyáddal!

2013. december 15. - Citydogs

Valaha belegondoltál abba, hogy mit csinál a kutyád, amíg nem vagy otthon? Legszívesebben felhívnád vagy írnál neki, ha éppen eszedbe jut? Valójában az sem lenne baj, ha a monitorodon egész nap nézhetnéd, ahogy éppen felforgatja a lakást, mert még az is felvidítana, ha éppen nyűgös vagy a munkahelyeden? Ha mind ezt nem is, de a napközbeni csetelést már megkaphatod, még ha az egyelőre csak egy egyirányú dolog is, mert lám itt van a várva várt kutya tweet! Hogy mi? Hát nem tudod? Na mi sem tudtuk addig amíg nem botlottunk bele ebbe.

puppy_tweet.jpg

Az első Mattel által készített játék a kutyatársadalom számára, ami ötvözi a twitter közkedveltségét a felhasználók kutyaimádatával.

„Puppy tweet“ egy hang és mozgásérzékelővel ellátott műanyag biléta vagy mi. Feltehető a kutya nyakörvére, és a hozzá tartozó usb vevővel a számítógéphez csatlakoztatható vezeték nélkül. Még jó, hogy máshogy!?

Ezt írja a leírásuk: Hozz létre egy twitter fiókot a kiskutyád számára és olvass twitter bejegyzéseket egész nap az okostelefonodon vagy a számítógépeden.
A biléta előre feltöltött üzeneteket használ, ami a kutya aktivitására működésbe lép és különböző mozgás hatására, más-más üzenetet küld. Például, ha a kutyád ugat, akkor kiírja, hogy "bark" Ha meg éppen horkol, akkor kiírja ezt az üzenetet "Had a wonderful dream about you", és így tovább.

Ez igazán vicces lehet, amíg minden üzenetet el nem olvastam, de egyelőre ha az én brüsszeli griffonomra gondolok, akkor csak azt látom magam előtt, hogy a twitterem másodpercenként jelez, attól függően, hogy a kutyám éppen hány százalékon pörög, mert egy pillanatra sem áll meg az biztos, és két három nap után ez lehet, hogy inkább idegesítő, mint sem vicces, de egy ajándéktippnek biztosan megteszi.

A feltöltött üzenetek angolul íródtak, így akinek nincs nyelvi nehézsége nyugodtan próbálja ki biztosan jól szórakozik majd. Az ára kb. 30 dollár.

Roxie1.jpg