10 hihetetlen kutyás rekord

2014. február 19. - Citydogs

1. Magasugrásból jeles

1_5.jpg

172,7 cm volt a legmagasabb ugrás, amit egy Cinderella May nevű agár állított fel 2006-ban és ezzel bekerült a Guinnes Rekordok közé.

2. Csupa fül vagyok

2.png

A fenti fekete-cser mosómedvekopó tartja 2012 óta a világ leghosszabb fülű kutyája rekordot

3. Rock n roller

3.png

"Norman the scooter dog" a leggyorsabb rollerező kutya, aki 30 métert 20 másodperc alatt teljesít.
forrás: today.com

4. Olyat nyomok, mint hat zsák homok

4.png

Ez meg mi, kérdezhetnénk?! A "bully whippet syndrome" egy olyan rendellenesség, ami whippetek esetében fordulhat elő, és egy génmutációnak köszönhetően megduplázza az izmokat. Wendy a képen egy létező kutya még ha olyan hihetetlen is.
forrás: wafflesatnoon.com

5. Egy marék kutya

5.png

A világ legalacsonyabb kutyája egy csivava a maga 9,65cm-es magasságával.

6. Gettómilliomos

6.png

2007-ben egy máltai selyemkutya 12 millió dollárt örökölt és ezzel a világ leggazdagabb kutyája lett, amikor gazdája, Leona Helmsley, eltávozott az örök vadászmezőkre és a nem csekély összeget az akkor 12 éves kedvencére hagyta.

7. A legcukibb

7.png

Tudjuk az állítás, hogy a fenti pomerániai törpespitz a világ legcukibb kutyája, nem egy objektív adat de azóta, hogy gazdája jóvoltából Boo felkerült a facebookra, az internetes közösség véleménye alapján ő a legcukibb, amit a majdnem 10 milliós követőtábor is bizonyít.

8. Hellóka nyalóka

8_5.jpg

Na ekkora nyelvvel már tényleg Guinnes Rekordot lehet felállítani, pláne ha az egy pekingi palotapincsiből lóg ki.

9. Drágassssszág

10_4.jpg

Kínában az utóbbi időben terjed az a szemlélet, hogy a kutya nem csak egy kiváló társ, de a gazdagság és az anyagi státusz szimbóluma is egyben. Így már nem is olyan meglepő az a mondás, hogy barátságot nem, de az ember legjobb barátját megveheted. Történetesen a fenti Hong Dong névre keresztelt tibeti masztiff 1,5 millió dollárért kelt el.
forrás: today.com

10. Lufievő

9_5.jpg

Még szerencse, hogy nem 100 héliumos lufit kellett közel 45 másodperc alatt kilyukasztania ennek a jack russel terriernek, aki a legeredményesebb lufipukkasztó rekorder.

Na de hogyan is néz ez ki gyakorlás közben: