4 jele annak, hogy a kutyád szeret téged

2022. február 04. - Citydogs

Gondolkoztál már azon, hogy a kutyád szeret-e? Ahogyan a kutyák szeretetet mutatnak, nem mindig az, amit elvárnánk. Ahelyett, hogy hozzád ölelkeznének, néhány kutyának szüksége van helyre, de ez nem jelenti azt, hogy nem szeretnek téged.

lovekuty.jpg

Íme négy jel, amely arra utal, hogy a kutyád határozottan szeret téged:

A kutyád bízik benned

Ha megnyerted egy kutya bizalmát, valószínűleg a szívét is megnyerted. Egy kutya, aki bízik benned, szeret téged, és szinte bármit hajlandó megtenni érted. A kutyád bizalmát csak idővel, türelemmel lehet kivívni, ezért ha még nincs meg a teljes bizalom, adj neki időt.

A kutyád üdvözól, amikor hazaérsz

Hát nem nagyszerű érzés, amikor a kutyusod lelkesen köszönt az ajtóban, amikor hazaérsz a munkából? Boldogan üdvözölni az egyik módja annak, hogy a kutyája megmutatja, hogy szeret. Megmutatja, hogy kutyája valóban élvezi a társaságát, és Ön pozitív tényező az életében. Ez különösen akkor lehet jelentős, ha kutyája olyan típusú, aki lassan közeledik másokhoz. Az a kutya, aki izgatott lesz, amikor hazajössz, tudja, hogy az „ő” személye vagy.

Kutyája boldogan reagál az Ön hangjára

A kutyája felugrik vagy megfordul, hogy rád nézzen, amikor beszélsz? A kutyák érzékeny hallásúak, és képesek felismerni az egyéni hangokat, különösen az Önét. Az a tény, hogy kutyája boldogan reagál a hangodra, azt mutatja, hogy szeret téged. Azt tapasztalhatja, hogy kutya figyelme szinte mindig rád irányul, amikor beszél, függetlenül attól, hogy a kutyájával vagy a szobában lévő másik személlyel beszél. Azt is tapasztalni fogod, hogy gyakran nem számít, mit mondasz – kutyája szívesen hallgat rád.

Kutyáját érdekli, hogy mit csinálsz

Ha kutyája gyakran érdeklődik az iránt, amit csinálsz, akkor valószínűleg szeret téged. Bár frusztráló lehet, ha úgy próbálunk dolgozni vagy házimunkát végezni, hogy kutyája mindig akadályozza a dolgokat, valójában ez a módja annak, hogy megmutassa, hogy szeret téged, és részt akar venni abban, amit csinálsz. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, amikor a kutyája követi Önt a ház körül, vagy csak a közelében szeretne lenni; megmutatja neked, hogy te vagy a kedvenc embere.

Milyen más módon mutatja meg a kutyád, hogy szeret téged?